Met ons uitgebreid gamma luxueuze gordijnstoffen en raamgarneringen kunnen wij uw glaspartijen volledig naar wens aankleden, passend bij de stijl van de woning. Van verrassende texturen, prints en gewaagde kleurencombinaties tot stijlvolle eenvoud. We hebben het allemaal in huis.

Zonwering kan, indien gewenst, volledig elektrisch en via domotica bediend worden voor een optimaal gebruiksgemak.

Horren
op maat

Horren
op maat

Ook voor horren kan u bij ons terecht, met uniek Transpatec®-gaas of een Novus® plisséhordeur. Steeds met sterk en strak design.

Het horrengaas van Transpatec® is bijna niet zichtbaar doordat het gemaakt is van een uiterst dunne hightechvezel. Het heeft een hoge luchtdoorstroom, zelfreinigende coating en is supersterk. Voor mensen met hooikoorts is er zelfs pollenwerende gaas. Voor wie op zoek is naar een deurhor die stil én een streling voor het oog is, is de Novus®-plisséhordeur ideaal. Volledig op maat gemaakt, stijlvol en bestand tegen weer en wind.

Onze collectie bevat onder meer:
COPA-HOME ǀ TOPPOINT ǀ CASAMANCE ǀ JAB ǀ ROMO ǀ VILLA NOVA ǀ BROCHIER ǀ RUBELLI ǀ COUTURE ǀ KIRBY DESIGN ǀ KIEFFER ǀ ZIMMER + ROHDE ǀ OER ǀ CAMENGO ǀ BLACK EDITION ǀ MISIA ǀ JOKA ǀ ZINC ǀ CREATING MOMENTS ǀ DIAZ ǀ DECOLINE ǀ INTERSTIL

Wij adviseren u over de beste raambekleding voor uw woning
Luxueuze gordijnstoffen en raamgarneringen

Stijlvolle
eenvoud

Stijlvolle
eenvoud

Een uitgebreid gamma raambekleding en zonwering

Enkele aandachtspunten bij raambekleding:

Welke uitstraling past bij uw smaak en interieur? In hoeverre wil u lichtinval en privacy overdag en ‘s nachts kunnen bepalen? Zit het raam aan de zonnekant en is warmtewering belangrijk? Is het belangrijk om geluid te dempen? Moet de raamdecoratie bestand zijn tegen vocht en vuil?