KI Styling biedt u stijl, kwaliteit en een prachtig, coherent totaalbeeld. Elke klant heeft een eigen persoonlijkheid, elke woning is uniek. Van een kleuraccent in je woning, een kleine verandering tot een totale herinrichting/ verbouwing. Wij nemen de tijd om u en uw wensen te leren kennen.

Onze ervaren interieurspecialisten, Danny en Sandra, helpen u graag bij het kiezen van het juiste meubilair en met de stijlvolle aankleding van uw woning. Aan de hand van een zorgvuldig samengesteld moodboard van uiteenlopende materialen en kleuren, creëren wij een meerwaarde en de juiste sfeer voor uw interieur.

Kleuradvies, meubels en materialen die bij u passen

Kleuradvies, meubels en materialen die bij u passen

Wij creëren een meerwaarde en de juiste sfeer voor uw interieur
Onze ervaren interieurspecialist, Danny, helpt u graag bij het kiezen van het juiste meubilair

Maak vrijblijvend
een afspraak

Maak vrijblijvend
een afspraak

Samen bepalen we uw stijl. Onze zaak is ondergebracht in een tijdloze Inspiration Room te Lommel. We hebben geen klassieke winkel of showroom. Net doordat de omgeving niet stijlgebonden is, komen onze moodboards, ter plaatse samengesteld naar uw wensen, volledig tot hun recht. Wij inspireren en adviseren u met veel enthousiasme. Onze creativiteit kent geen grenzen, we hebben een passie voor al wat mooi is. Goed luisteren naar uw behoeftes staat centraal. Vervolgens plannen we, afhankelijk van het project, een huisbezoek in.

Op basis van uw ideeën en wensen maken we een offerte op. Bij een akkoord gaat onze samenwerking van start en werken we het idee uit tot in de kleinste details. Wanneer het ontwerp vastligt, plannen we de uitvoering en zorgen we dat alles vlot verloopt, van de levering tot de plaatsing. We hebben alles in huis om voor u een verfijnde en karaktervolle thuis te creëren. De merken waarmee we samenwerken zijn een mooie mix van klasse, design en functionaliteit. Er kan gewerkt worden met meubels (kasten, tafels, verlichting…) op maat.

Uw visie, onze verwezenlijking. Wil u een idee met ons bespreken?

Maak een afspraak >

KI Styling biedt u stijl, kwaliteit en een prachtig, coherent totaalbeeld